Hopa.com

100% talletusbonus
200€ asti
+ 100 ilmaiskierrosta

Hopa.com on paras sivu nettiarpojen pelaamiseen.

Hopa on maailman suurin arpasivusto. Se on kokonaan suomenkielinen ja pelaaminen on helppoa ja hauskaa. Kaikista arvoista (ja hedelmäpeleistä) on hyvät ohjeet, joten tunnet olosi kotoisaksi vaikka et ennen olisi raaputtanut kuin Ässäarpoja.

Hopassa pelaaminen on 100 % turvallista ja voitot ovat verovapaat. Voittoja voi tulla, sillä Hopan arvat voittavat useammin kuin perinteiset suomalaiset arvat. Trio-arvoista jopa joka toinen voittaa.

Ajankohtaista: Saat Hopasta juuri nyt 100 ilmaiskierrosta.

Mitä nettiarvat ovat?

Netin raaputusarvat ovat aivan kuin normaaleja raha-arpoja sähköisenä ja parempana. Pelaaminen on yhtä helppoa: valitset vain haluamasi arvan ja tarkistat tuliko voittoa.

Suurimmat syyt nettiarpojen paremmuuteen ovat voitot – mahdollisuudet ovat paremmat ja päävoitot suurempia. Hopalla voittaa joka kolmannella arvalla, kun esimerkiksi Veikkauksen Luontoarvassa voittaa vain kerran yhdeksästä. Suurimmat jättipotit Hopalla ovat jopa miljoona euroa ja maaliskuussa 2010 Hopa jakoi yhteensä 63 miljoonaa euroa voittoja.

Nettiarvat lyövät perinteiset pahviarvat laudalta myös monipuolisuudellaan. Arpoja arpasivustoilla kuten Hopassa ja Karambassa on kymmeniä erilaisia, eikä kaikissa yritetä vain raaputtaa 3 samaa lukua tai kuviota.

Monipuolisempia pelejä voikin hyvin kutsua raaputusarpapeleiksi, koska niissä on usein näyttävä grafiikka, liikkuvaa kuvaa, erilaisia toimintoja ja enemmän jännitystä. Nettiarvoista löytyy aina jokaiselle jotakin.

Ensimmäiseksi kannattaa testata Hopan huippusuosittu 3 wow -arpa, jossa päävoitto on tasan miljoona euroa. 3WOW:ssa kolme samaa summaa raaputtamalla voitat – tuttu juttu tavallisista arvoista.

Bon Appetit nettiarpa Hopassa
Herkullinen Bon Appetit -nettiarpa

Hopan Tarjoukset

Juuri nyt Hopa tarjoaa kaikille pelaajille 20 ilmaiskierrosta talletusbonuksen lisäksi! Uusien pelaajien ensimmäinen talletus tuplataan, eli jos laitat pelitilillesi 100€, Hopa laittaa satasen lisää ilmaiseksi! Enimmäisbonus on 200 €.

Nyt kannattaa hyödyntää Hopan huipputarjous ja käydä kokeilemassa onneaan. Ei muuta kuin raaputtamaan ja voittamaan!

Muuta kiinnostavaa