Karamba.com

100% talletusbonus
200€ asti
+ 100 ilmaiskierrosta

Karamba.com -pelisivu on tarkoitettu raaputusarpojen ja hedelmäpelien pelaajille. Karamba on kokonaan suomenkielinen, eli pelit toimivat suomeksi ja asiakaspalvelukin on suomenkielinen.

Uudet pelaajat saavat tällä hetkellä Karambasta 100 ilmaiskierrosta pelien kokeilemiseen.

Hyvät pelit

Tärkeintä nettipelien pelaamisessa ovat hyvät pelit, ja ne Karambassa ovat kohdillaan.

Karamba.com on pääasiassa arpasivu, enemmistö sen peleistä on erilaisia raaputusarpoja. Nettiarpoja on kymmeniä erilaisia ja osa peleistä muistuttaa perinteisiä suomiarpoja. Karambasta esimerkiksi löytyy sen oma versio horoskooppiarvasta.

Yhteistä Karamban arvoille ovat hyvät voittosuhteet (useimmissa peleissä joka kolmas arpa voittaa) ja isot voitot (jopa miljoona euroa). Hinnat ovat edulliset, raaputtamaan pääsee eurolla ja miljoonavoittojen arvat maksavat kaksi euroa.

Hedelmäpeleissä Karamba satsaa hyvin perinteisiin, yksinkertaisiin hedelmäpeleihin. Pelit muistuttavat itse asiassa paljon suomalaisia serkkujaan, joten pelaaminen onnistuu helposti jos on joskus suomalaisia hedelmäpelejä pyöritellyt.

Karamba – Luotettava sivusto

Karambassa pelaaminen on turvallista. Pelirahat voi tallettaa ja nostaa suomalaisessa nettipankissa, mikä on takuulla varmin tapa siirrellä rahaa netissä – nettipankissahan nykyisin kaikki laskutkin maksetaan.

2005 perustetut Karamba on ehtinyt olla netissä niin kauan, että se on voinut hioa palvelunsa toimivaksi kokonaisuudeksi – mitään ihmeellistä ei tule vastaan, vaan pelaaminen on sujuvaa.

Jos jotain ongelmia kuitenkin tulee, apu on lähellä. Karamban asiakaspalvelu on paikalla 24/7, eli vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Hopa-vinkki

Pieni vinkki pelaajille, jotka ovat pelanneet jo Hopa.com -sivustolla:
Karamba.com -sivuston omistaa sama NeoGames-yhtiö kuin suositun Hopa.com -sivuston. Jos olet jo pelannut Hopassa, Karamba ei tarjoile yllätyksiä – se on samanlainen. Uusia pelejä kaipaavien Hopa-veteraanien kannattaa tutustua ennemmin Betssoniin.

Kokeile Karambaa riskittä

Voit kokeilla Karamban rahapelejä riskittä. Tällä hetkellä Karamba antaa kaikille uusille pelaajille 100 ilmaista kierrosta pelien kokeiluun.

Jos pidät Karampa.com -sivustosta ja päätät tallettaa, ensimmäinen talletuksesi tuplataan, eli saat lisää ilmaista rahaa.

Muuta kiinnostavaa