Pelaa laadukkaita arpoja

Et ehkä tiennyt sitä, mutta netti on pullollaan arpoja. Ja kuten jokainen arpoja raaputtava tietää, pelit eivät ole tasalaatuisia: toiset ovat hyviä ja toiset huonoja. Tämän takia me Raaputusarvat.fi:ssä raaputimme läpi netin pelipaljouden ja valitsimme kolme suosikkipeliämme. Raaputa arpoja, jotka mainitaan alla, niin pääset kokemaan nettiarpojen parhaimmiston!

Pelaa netissä näitä arpoja

1. Suurimman voiton arpapeli: 3 WOW

3 wow arpojaMiltä kuulostaisi 5500 euroa kuussa seuraavan 15 vuoden ajan? Melkoisen makoisalta varmasti. Juuri tämä ministeritason kuukausiliksa on 3 WOW -arvan pääpalkinto.

Tuo miljoonan euron päävoitto (15 vuoden palkasta kertyy tarkasti ottaen 990 000 euroa) irtoaa, kun raaputat arvasta kolme WOW-merkkiä. Pelissä on myös paljon muita voittoja muutamista euroista aina tuhansiin euroihin asti, joten jännitystä riittää taatusti.

WOW 3:n pelaaminen maksaa kaksi euroa, eli vähemmän kuin pullakahvit. Päävoitto on taloudellinen riippumattomuus loppuelämäksi. Raaputusarvat.fi suosittelee!

Pelaa 3Wow arpaa

2. Ristinollaa arpojen tapaan

raaputa ristinollaOlet varmasti joskus pelannut ristinollaa ruutupaperilla ja kynällä. Nyt tämä tuttu peli löytyy myös arpojen muodossa!

X&O-arpapelissä raaputat yhdeksän ruutua. Jos saat kolmen ristin tai nollan suoran, voitat. Jokaisella rivillä on oma voittokerroin, jolla panoksesi kerrotaan kun voitat. Suurin voittokerroin on 10 000, joten jo euron panoksella voit voittaa 10 000 euroa!

Ristinolla on ehdottomasti jännittävimpiä arpoja, joita on tarjolla netissä tai missään muualla. Viimeisiä ruutuja raaputtaessa voitto on usein vain yhden oikeassa paikassa olevan ristin tai nollan päässä, joten jännitys säilyy loppuun asti!

Pelaa Ristinollaa

3. Disco Keno

disco kenoHaluatko kokeilla jotain uutta? Disco Keno on uudenlainen arpapeli, joka on raaputusarvan ja Kenon yhdistelmä. Tällainen peli ei olisi mahdollinen perinteisessä muodossa, joten se täytyy kokea netissä.

Disco Keno -pelin aluksi raaputat kortista esiin voittonumerosi. Tämän jälkeen tietokone arpoo numerot kuten normaalissa kenossa. Mitä useampi arvottu numero on sama kuin raaputtamassasi arvassa, sitä enemmän voitat!

Disco Keno on hauska yhdistelmä kahta suosikkipeliä. Ja koska voitoissa ei ole pihistelty (päävoitto on kymmeniä tuhansia), sitä todella kelpaa pelata.

Pelaa Disco Kenoa

Raaputettava ei netissä heti lopu

Tässä oli vain muutama esimerkki siitä, mitä netissä voi pelata. Arpoja on lisää kirjaimellisesti satoja. Niitä löytyy mm. sellaisilta laadukkailta ja suomenkielisiltä nettisivuilta kuin Hopa (maailman suurin arpasivu) ja Betsson. Raaputa arpoja näillä sivustoilla, niin pääset nauttimaan hyvistä peleistä ja isoista palkinnoista.

Muuta kiinnostavaa