Suosituimmat raha-arvat

Mikä on internetin suosituin raha-arpa? Se on helppo selvittää. Suosituin raha-arpojen pelipaikka, Hopa.com, listaa sivuillaan arvat suosituimmuusjärjestyksessä. Jos haluat kokeilla pelejä, joista muut pelaajat todistetusti pitävät, niin näistä on hyvä aloittaa.

Raha-arpojen ykkönen: 7th Heaven

raha-arpa
> Pelaa 7th Heavenia
Saat 5€ ilmaista rahaa kokeiluun

7th Heaven on netin suosituin arpa.

Rahasta pelattava 7th Heaven arpa toimii hieman eri tavalla kuin perinteiset suomalaiset arpapelit, mutta sitä on silti helppo pelata.

7th Heaven raha-arvassa on kaksi saraketta, kuten kuvassa näkyy. Jos raaputat vasemmanpuoleisesta sarakkeesta esiin rivin seiskoja, voitat oikeanpuoleisessa sarakkeessa olevan summan.

Kuvan arvassa minulla kävi hyvä tuuri ja neljästä ensimmäisestä rivistä on löytynyt jo kaksi voiton tuovaa 777-riviä.

Lisävoittoja 7th Heaven raha-arvassa saa lahjapaketeilla. Joskus oikean reunan ruudusta voi löytyä lahjapaketti, jolloin voittaa vaikka ei olisi raaputtanutkaan esiin 777-riviä.

Hauska arpa kaiken kaikkiaan, eikä ihme että se on ykkönen.

Hopeasijalla: Royal Slots

royal slots nettiarpa
> Pelaa Royal Slotsia
Saat 5€ ilmaista rahaa kokeiluun

Kaikkihan tietävät miltä raha-arvat näyttävät: ne on niitä pahvisia läpsyköitä, joista raaputetaan esiin voittoja.

Royal Slots toista maata – se näyttää perinteiseltä, aidolta hedelmäpeliltä! Jos pyöräytät voittolinjalle kolme samaa hedelmää, voitat hedelmäpelin yläosassa näkyvän summan.

Kuvassa munkitin oikein makoisasti ja voitin peliautomaateista 1 ja 2. Pelin 3 isompi voitto ei mennyt läheltäkään, mutta parempi voittaa 12€ kuin olla ilman, vai mitä?

Jos haluat kokeilla hieman erilaisia raha-arpoja, niin Royal Slotsia voi suositella.

Muuta kiinnostavaa