Suomiarvat

xSuomalaiset ovat kovia pelaamaan arpoja. Kukapa ei olisi joskus raaputtanut Veikkauksen arpoja? Ei siis ole mikään ihme, että suomalaiset – nettikansa – ovat löytäneet netissä tarjottavat raaputusarvat.

Netin suomiarvat ovat yksinkertaisesti suomenkielisiä arpoja, joita raaputtamalla voi voittaa kunnon rahapalkintoja. Suomiarpoja löydät netissä monista paikoista, mutta ennen innokkainta raaputtelua kannattaa tsekata, mistä tunnistat parhaat suomiarvat.

Jos haluat päästä raaputtamaan arpoja heti, ota suunnaksi Hopa.com, joka on netin suurin arpasivusto.

> Pelaa tästä – saat 5€ ilmaiseksi.

Millainen on kunnon suomiarpa?

Netti on täynnä arpoja, mutta mikä tekee nettiarvasta kunnon suomiarvan? Luonnollisesti arpa pitää olla tarjolla suomeksi. Suomenkielisiä rahapelejä on paljon mukavampaa pelata. Onneksi netistä löytyy paljon laadukkaita suomenkielisiä arpasivuja.

Kun kyse on rahapeleistä, raha-asioiden pitää tietysti sujua mallikkaasti. Hyvät suomiarvat maksavat voitot puhtaana käteen suoraan pelaajan pankkitilille. Toinen tärkeä ominaisuus on rahansiirtojen helppous. Pelitilille pitää voida tallettaa käyttäen verkkopankkimaksua tai kotimaista pankkisiirtoa – luottokortit ja nettilompakot ovat toki käteviä, mutta kaikilla ei sellaisia ole.

Hopan parhaat suomiarvat

suomiarvatOnneksi ehdot täyttäviä laadukkaita suomiarpoja on tarjolla. Niitä tarjoaa esimerkiksi Hopa.com, joka antaa uusille pelaajille 5 euroa ilmaista pelirahaa ilman talletusta ja lisäksi Hopa tuplaa ensimmäisen talletuksesi aina 200 € asti! Suomeksi sanottuna jos talletat 100 € ja saat pelitilillesi 200 € pelirahaa, millä kelpaa jo raaputella suomiarpoja.

Mikä parasta, bonuksia ja kaikenlaisia etuja satelee Hopa:n pelaajille jatkuvasti, joten kannattaa liittyä Hopan pelaajaksi jo tänään – huomenna voi tulla jo joku huikea bonusetu. Hopa on ehdottomasti Raaputusarvat.fi:n ykkösvalinta kaikista netin arpasivuista!

> Siirry Hopaan