Triple Wins Star ticket

 

 

star ticket

Triple Wins Star ticket

Raaputtamaan

Triple Wins Star Ticket peli tarjoaa 50 000 euron päävoittoa

NetEntertainmentin Triple Wins Star Ticket on hieman erilainen raaputusarpa verrattuna moneen muuhun arpaan verrattuna. Arvan kiinteä hinta on yhden euron ja tuolla eurolla voi voittaa jopa 50 000 euroa.

Raaputusarvassa on paljon muitakin pienempiä voittoja ja niitä pääsee raaputtamaan pelimerkillä, avaimella, plektralla tai kolikolla. Nämä kaikki ovat valittavissa pelistä ennen raaputtamista. Toki pelaaja voi yhdellä napilla raaputtaa kaikki laatikot, mutta jos haluaa hieman jännitystä ja perinteisen raaputusarvan tunnelmaa niin arpaa voi raaputtaa yksi laatikko kerrallaan. Pelaaja pääsee myös raaputtamaan voittokertoimen arvan alareunasta.

Triple Wins Star Ticket raaputusarvassa on upeita ominaisuuksia:

  • Päävoitto on 50 000 euroa
  • Voitto on verovapaa
  • Raaputa haluamallasi vaihtoehdolla
  • Voittoja eurosta 50 000 euron

Tietokone tarjoaa ensin pelaajalle kymmentä arpaa, ja pelaaja voi näistä arvoista valita sen oman suosikin tai saada kymmenen uutta arpaa ruudulle. Kun pelaaja on valintansa tehnyt alkaa raaputus. Kolme samaa summaa tarkoittaa sitä että pelaaja voittaa tuon summan itselleen. Lisäjännitystä tulee myös voittokertoimesta, jonka avulla voitto voi moninkertaistua!Gold_Star.svg

Hyvä palautusprosentti

Triple Wins Star Ticket –raaputusarvan palautusprosentti on varsin hyvä. Suurin osa arvoista tarjoaa yli 90% tai lähes 95% palautusprosentin, ja tämän arvan ilmoitettu prosentti on 87,5%. Se on enemmän kuin minkään Veikkauksen arvan prosentti. Jos pelaaja sattuisi voittamaan 50 000, niin se tarkoittaisi 100 prosentin palautusprosentilla sitä pelaajan pitäisi pelata peliä 50 000 eurolla.

Joka toinen voittaa

Laskennallisesti joka toinen arpa voittaa. Pelistä löytyvän voitonmaksutaulukon mukaan jokaista miljoonaa myytyä arpaa kohti löytyy yksi 50 000 euron voitto, kaksi 10 000 euron voittoa, samoin kuin 8 000 euron voittoja. Euron voittoja on todella paljon, yli 400 000 kappaletta, ja arpa on mukavannäköinen. Kun joka toinen arpa voittaa, voi tätä peliä pelata hyvillä mielin.

Kokeile ilman riskiä

Arpapeliä pääsee kokeilemaan rajattomasti ilman omaa panostusta. Kuinka moni kioski tai kaupan kanssa antaa kokeilla pelaamista vaikkapa kymmenellä arvalla? No ei tietenkään yksikään, mutta netissä kaikki on mahdollista. Kokeile siis arpaa ennen kuin sijoitat siihen omaa rahaa tai edes bonusrahaa. Näin pääset paremmin peliin mukaan ja parannat omia voittomahdollisuuksia. Rohkeasti kokeilemaan!

Siirry tästä CasinoEurossa nettisivuille

Muuta kiinnostavaa