Veikkaus-nettiarvat

Perinteisten Casino-arvan ja Ässä-arvan lisäksi Veikkaus tarjoaa myös hieman tuntemattomampia nettiarpoja.

Tästä artikkelista löydät Veikkauksen nettiarvat sekä niiden rahakkaammat nettivaihtoehdot. Vaihtoehdot ovat tarpeen, sillä kaikkia Veikkauksen pelejä ei voi pelata netissä. Olemme valinneet peleille vaihtoehdot luotettavilta, suomenkielisiltä pelisivuilta.

(Pssst…tämän artikkelin lopussa piilee todellinen huippupeli 😉 )

Pakkas-arpa

XO- nettiarpaVeikkaus Oy:n Pakkas-arpa on pikkuinen nettiarpa, jossa raaputellaan lumihiutaleita 3×3 ruudukosta. Peli on halpa ja palkinnot pieniä.

Pakkas-arvan suosittelemme korvaamaan XO-arvalla (ristinolla), jonka palkinnot ovat moninkertaisia Pakkas-arpaan verrattuna. Lisäksi XO:n pelitempo on ihan toista luokkaa, kuin hidassoutuisen Pakkas-arvan.

Veikkauksen Pakkas-arpa:
Nimi: Pakkas-arpa
Arvan hinta: 2€
Päävoitto: 10 000€

Raaputusarvat.fi suosittelee vaihtoehdoksi:
Nimi: XO (ristinolla)
Arvan hinta: 0.5€ – 20€
Päävoitto: 200 000€
Missä pelata: Unibetillä

Onnenbiisit

Super Chance nettiarpaTahdotko ostaa vokaalin? Hieman Onnenpyörä-TV-ohjelman tapaan Onnenbiisit-arvassa raaputetaan kirjaimia ja sanoja esiin tarkoituksena saada kokonaisia lauseita “ratkaistuksi”. Onnenbiisit-arvan teemana ovat 1970-2000 lukujen hittibiisit ja niiden sanoitukset.

Vaihtoehdoksi Onnenbiisi-arvalle Raaputusarvat.fi suosittelee Onnenpyörä-nettiarpaa (Super Chance), jota pääset pelaamaan pienemmällä panoksella, suuremmalla päävoitolla sekä paremmalla palautusprosentilla. Myös pelitempo on huomattavasti nopeampi.

Veikkauksen Onnenbiisit-arpa:
Nimi: Onnenbiisit
Arvan hinta: 3€
Päävoitto: 50 000€

Raaputusarvat.fi suosittelee vaihtoehdoksi:
Nimi: Super Chance (Onnenpyörä)
Arvan hinta: 0.5€ – 20 000€
Päävoitto: 200 000€
Missä pelata: Betssonilla

Horoskooppiarpa

Horoscope nettiarpaHoroskoopit kiinnostavat kovasti ihmisiä ja mikäs sen hauskempaa, jos horoskooppien tutkimiseen saisi lisättyä samalla pienen rahapanoksen – näin ainakin tuumasi Veikkaus suunnitellessaan Horoskooppiarvan.

Vaihtoehdoksi Horoskooppiarvalle suosittelemme Horoscope-nettiarpaa, jossa pääset raaputtamaan oman horoskooppimerkkisi arpaa – tai muun, jos huvittaa!. Horoscope on todella hauska arpapeli, jota ehdottomasti kannattaa kokeilla!

Veikkauksen Horoskooppiarpa:
Nimi: Horoskooppiarpa
Arvan hinta: 3€
Päävoitto: 20 000€

Raaputusarvat.fi suosittelee vaihtoehdoksi:
Nimi: Horoscope
Arvan hinta: 0.10€ – 20€
Päävoitto: 200 000€
Missä pelata: Suomiarvat.comissa

Palapeli-arpa

Dancing Domino nettiarpaVeikkauksen nettiarvoista Palapeli-arpa on sieltä kaikkein innovatiivisimmasta päästä. Palapeli-arpaa pelataan siten, että pelin alussa valitset kuvan, jota alat palapeleistä kokoamaan. Nettikäyttöliittymän avulla sijoitat paloja pöydälle (paloja voi myös pyöräyttää neljään eri suuntaan) ja kun palapeli on valmis, voit voittaa nk. voittopalojen oikeuttaman rahasumman.

Palapeli-arpa on sellainen arpa, jonka “raaputtamiseen” menee todella kauan. Palapelien kokoaminen on tietenkin kivaa mutta pettymys on kyllä aika suuri, koska useimmiten arpaan käytetty aika ei tuo mitään palkintoa ts. Veikkauksen rahavoittoa.

Veikkaus Oy:n Palapeli-arvan vaihtoehtona suosittelemme Dancing Domino -arpaa. Siinä pelaaminen käy todella kätevästi ja saat kaikenlisäksi pelata yhtä aikaa 1 – 8 Domino -peliä kerrallaan, jolloin yksittäisen pelin panos voi vaihdella 0.5€ – 160€. Dancing Domino soveltuu siis loistavasti ison rahan pelaajille (kuin myös pienen rahan pelaajille)!

Veikkauksen Palapeli-arpa:
Nimi: Palapeli
Arvan hinta: 3€ tai 7€
Päävoitto: 150 000€

Raaputusarvat.fi suosittelee vaihtoehdoksi:
Nimi: Dancing Domino (Domino-arpa)
Arvan hinta: 0.5€ – 20€ (voit pelata myös 8 arpaa kerrallaan)
Päävoitto: 200 000€
Missä pelata: Betssonilla

Jalokiviarpa

Hiio hoi, ja rommia pullo. Nyt on aika tutustua Veikkauksen Jalokivi-arpaan. Pelissä pääset valitsemaan kolmesta saaresta (2€, 3€ ja 5€), joista lähdet aarretta tavoittelemaan. Jalokivi-arvan aarteet koostuvat kultakolikoista, smaragteista, safiireista, timanteista yms. mukavasta. Pääpalkinto vaihtelee arvan hinnan mukaan seuraavasti: 20 000€, 50 000€ ja 100 000€.

Merirosvo-teema on rahapeleissä hyvin toimiva aihe, joten Raaputusarvat.fi suosittelee sinua kokeilemaan nyt jotain aivan uutta ja upeaa!

Merirosvo-teema on rahapeleissä hyvin toimiva aihe, joten Raaputusarvat.fi suosittelee sinua kokeilemaan nyt jotain aivan uutta ja upeaa! Emme suosittele Jalokiviarvan korvikkeeksi arpa-peliä, vaan hedelmäpeliä!

Muuta kiinnostavaa