VIP Black on nettiarpojen blingbling

VIP Black raaputusarpa on tyylikäs arpa, jossa päävoittona on jopa 300 000 euroa! Arpaa voit pelata jopa 10 sentillä per kierros, mutta tuolloin käytössäsi on 10 tähteä yhden sentin panoksella.

VIP_Black raaputusarpa
> Pelaa VIP_Black raaputusarpaa  tästä

Maksimissaan panos per tähti voi olla 10 euroa ja kun tähtien lukumääräkin voi olla 20, kertapanos voi enimmillään olla 200 euroa.

VIP Black arvan mainiot ominaisuudet:

  • Päävoitto on 300 000 euroa
  • Voitto on verovapaa
  • Pelaa kerralla 10 tai 20 tähteä
  • Yhden kierroksen hinta 0,10 euroa  – 200 euroa.

Kun kyseessä on todellinen VIP arpa, kaikki pelaajat ovat Very Important Person eli erittäin tärkeitä henkilöitä. Pelaamaan pääset sekä pienellä että isolla panostuksella. Valinnanvaraa ja pelattavaa riittää, ja arpa tarjoaa paljon jännitettävää.

Pelissä on kolme eri tapaa voittaa. Jos arvotuissa numeroissa on numeroita joita sinulla on omassa arvassasi, olet näytetyn rahasumman voittaja. Toinen voitto on Rubiini-bonuskierros, jolle pääset saamalla kolme rubiinisymbolia numeron yläkulmaan. Kolmas voittotapa on Timantti –bonuskierros ja tässä etsitään luonnollisesti arvassa kolmea timanttia. Bonuskierroksilla pelaajille on tarjolla takuuvoittoja, joten näitä kannattaa todellakin metsästää. Ja mitä isommalla panoksella pelaat, sitä isompia ovat tämän pelin palkinnot!

Upea palautusprosentti

Harva nettikasinon peli jää alle 90-prosentin palautusprosentissa ja näin on myös tämän pelin kohdalla. Ilmoitettu palautusprosentti on peräti 93,5%, joka siis tarkoittaa sitä, että pelaajat saavat keskimäärin 93,5% tallettamistaan rahoista takaisin. Tämä on kuitenkin keskiarvo ja joidenkin pelaajien kohdalla palautusprosentti voi olla Veikkaus –arpojen luokkaa eli 50% ja joidenkin pelaajien kohdalla se taatusti on useita satoja prosentteja. Toivottavasti sinä kuulut tähän joukkoon!

Helppo pelattava

Kuten kaikki raaputusarvat netissä, niin myös tätäkin arpaa on erittäin helppo pelata. Peliä pääsee pelaamaan myös mobiililaitteella ja sehän antaa pelille ihan uudet ulottuvuudet. Voit yhdellä sormen napsautuksella olla jopa 300 000 euroa rikkaampi! Pelissä on monta eri panostustasoa juuri sen takia että se sopisi kaikille ja kieltämättä tätä peliä voi suositella kaikkien pelaajien kukkaroille. Kun yhden pelikierroksen maksu on pienimmillään 10 senttiä ja suurimmillaan 200 euroa, niin peliä voi todellakin suositella ihan kaikille.

Kokeile ilman riskiä

Upea juttu on se, että peliin pääsee tutustumaan ihan ilmaispelien kautta aivan ilmaiseksi. Jokaiselle pelaajalle annetaan siis erinomainen mahdollisuus käyttää hyödyksi sivuston tarjoamaa mahdollisuutta, jossa pelaajan ei tarvitse riskeerata omia rahoja pelin ja sen voittotaulukon opetteluun. Leikkirahalla pelatessa voit kokeilla erilaisia panostuksia, mikä mahtaisi sopia juuri sinun pelikukkarollesi ja mitä voittoja sillä olisi saavutettavissa. Kun olet huolella tutustunut peliin, voit alkaa pelaamaan peliä oikealla rahalla.

Nyt voit raaputtaa VIP Black arpoja Kultakaivos.comilla.

Antoisia raaputushetkiä VIP Black arvan parissa!

Siirry tästä Kultakaivos.comiin

Muuta kiinnostavaa